top of page

Om oss

Vi på Bestor har lång erfarenhet av att utveckla välmående företag och organisationer och vi vet att det handlar mycket om styrning, struktur och ordning. Men för att få det hela att fungera handlar det också mycket om människorna, att sätta upp ett klimat där alla som arbetar gör det tillsammans.
 

Örjan Andersson
Analytics

  • LinkedIn - White Circle

Vår 
Ledning

Bestor är ett värderingsstyrt företag med ca 30 anställda. Vår gemensamma värdegrund vägleder vårt sätt att utveckla vår egen kompetens och hur vi arbetar i våra uppdrag. 

Staffan Bergling
Management

  • LinkedIn - White Circle

Anna Fiorillo
Sälj/Marknad

  • LinkedIn - White Circle

Fredrik Öhrn
Life Science

  • LinkedIn - White Circle

Engagemang

Vi är stolta över vår personal som med engagemang i våra kunders problemställningar lägger stor vikt vid att leverera konkreta och betydelsefulla resultat på både kort och lång sikt.

Ärlighet

Grunden i vårt arbetssätt är att tidigt förstå kundens situation och behov. Som samarbetspartner tillhandahåller Bestor ett ofärgat managementperspektiv och agerar oberoende av kulturella och organisatoriska gränser och revir.

Kompetens

Våra konsulter har mångårig och bred yrkeserfarenhet från både linjebefattningar och konsultverksamhet inom bl.a. offentlig verksamhet, sjukvård, finans, spel, entreprenad och industri.

bottom of page