top of page

ERP by Bestor

På Bestor arbetar vi med att identifiera vad som krävs för att få ut den fulla affärsnyttan ur valt affärssystem. Vi har bred kunskap och erfarenhet från flera olika ERP-system och främst av SAP. 

För att kunna genomföra anpassningar i ett standardsystem gäller det att känna till de möjligheter och begränsningar som finns i systemet. Konsten är att både åstadkomma önskad funktionalitet och säkerställa följsamhet mot standardproduktens generella uppgraderingar. Genom vår erfarenhet och djup inom SAPs moduler och förmågan att ta in verksamhetens behov tar vi fram lämpliga förvaltningsbara lösningar.

Anpassningar/utveckling

​Våra konsulter har en gedigen bakgrund som applikationskonsulter/systemutvecklare. Med en snitterfarenhet på över 20 år av SAP erbjuder vi en bred och djup kompetens.
Vi har experter inom områden som ekonomi, logistik, workflow, BI, behörigheter samt databashantering. Vi har ABAP-utvecklare som hanterar olika verktyg inom integration samt flertalet tekniker.

Kravspecifikationer

Vi utreder behov av systemstöd till konkreta systemkrav. Vi tar också hänsyn till begränsningar i standardprodukten och till hur det ska kunna implementeras, utvecklas och förvaltas.

IT-projektledning

Som IT-projektledare håller vi ihop systemprojektet. Vi upprättar och följer upp projektplaner, hanterar interna resurser, utbildar vid behov samt driver arbetet med att implementera systemstödet i verksamheten.

Testledning

Vi upprättar testplaner och testfall. Vi leder också genomförandet av acceptanstester för att säkerställa att ni får den kvalitet och funktionalitet ni har beställt. Vi tar oss gärna an efterföljande systemförvaltning. 

Vill du veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Tack, vi hör av oss inom kort!

bottom of page