top of page

Senior IT-Projektledare

Till vårt affärsområde IT-styrning söker vi erfarna IT-projektledare att stärka upp i våra uppdrag ute hos våra befintliga kunder och i framtida uppdrag.

Arbetets innehåll
Vi har idag stor efterfrågan från våra kunder på erfarna IT-projektledare. Uppdragens karaktär varierar, inom olika branscher och verksamhetsområden, men det gemensamma är att det alltid finns ett eller flera IT-system involverade i projektleveransen. Som IT-projektledare ansvarar du typiskt för kravspecifikation, systemarkitekturfrågor, integrationsarbete, utveckling och test. Du tar fram projektplaner, driftsättningsplaner och planerar överlämning till förvaltning. Som IT-projektledare arbetar du ofta även operativt i framtagandet av kravspecifikationer genom att agerar översättare mellan verksamhet och utvecklingsorganisation – allt för att beställaren ska få ut den verkliga affärsnyttan av sin IT-investering.

Vi söker dig som har en bakgrund inom systemutveckling, har naturligt och lätt att se helheter, utan att förlora förmågan och intresset för detaljer. Du har arbetat i stora utvecklingsprojekt där du haft ledande roller. 

Din kompetens
En förutsättning för att lyckas i uppdraget är att du har en akademisk examen, inom data/IT/systemvetenskap, i kombination med minst fem års erfarenhet från arbete som IT-projektledare, gärna som konsult. Kunskaper i affärssystem - Unit4 Agresso eller SAP - är meriterande då vi ofta har uppdrag som berör affärssystem.

Du är en person som är van att arbeta strategiskt samtidigt som du har en stor portion handlingskraft. I nya kontakter skapar du förtroende och goda relationer och har också förmågan att bibehålla dem under ett långsiktigt samarbete. Din kommunikativa förmåga är mycket god, både i tal och skrift. För att trivas på Aregab är det viktigt med en prestigelös och lyhörd inställning, självständighet och stor ansvarskänsla kombinerad med viljan att vara en god lagspelare.

Vi erbjuder dig
Professionell utveckling och möjligheten att arbeta med erfarna kollegor och specialister inom våra verksamhetsområden. Vår organisation är platt med nära till ledning och beslut. Eftersom vi är ett kraftigt expanderande företag finns goda möjligheter för dig att både påverka och växa i din roll inom företaget.

Ansökan
Skicka in din ansökan till rekrytering@bestor.se

bottom of page